Медведев Михаил ВладимировичВопрос-ответМиома маткиЕфективні шляхи лікування міоми матки
Ефективні шляхи лікування міоми матки

Доброго дня , Михайло Володимирович. Я схиляю голову перед Вашим розумом і досвідом.Надіюся що Ви допоможите і мені. Мені повних 44 роки , маю 2 дітей.На УЗД виявлено 4 міоми матки : в передній стінці в ділянці тіла інтрамурально-субсерозно 30/25, в передній стінці в ділянці перешийка інтрамурально 2720, в задній стінці в ділянці тіла інтрамурально-субсерозно 6057 та 4440мм.Результати біопсії ендометрію за 11.04.2019р. -ендометрій у фазі порушеної секреції.Хочу відмітити , що симпомів міома не виявляє(кровотеч немає , між місячними виділення немає , нічого не болить , сечивипускання та випорожнення нормальне).Скажіть , будь-ласка , чи в моєму випадку можливе медикаментозне лікування? Чи буде цей метод ефективним у моєму випадку?Який би вид лікування порекомендували Ви?Я маю бажання приїхати до Вас на прийом. На коли можна записатися , бо я із Полтави. Дякую.

Медведев Михаил Владимирович // 16 Апреля 2019

Добрий вечір, дякую. Виходячи із наведених даних можливі варіанти:

1. Подальше спостереження
2. Лапароскопічна міомектомія
3. ЕМА
4. Медикаментозне лікування
5. Лапароскопічна гістеректомія

Краще приїхати до клініки, зручніше (відразу УЗД і т.д.): http://klinika.medvedev.ua

Комментарии (19)

Я б хотіла попасти на прийом особисто до Вас.Як мені записатися до Вас на прийом , але щоб була можливість і зробити всі необхідні аналізи ( УЗД і т.д.) ? Дякую.
Михаил Владимирович Медведев// 17 Апрель 2019 Ответить
Телефонуйте і все це буде можливо
Для добавления комментария, пожалуйста, авторизируйтесь
Для добавления комментария, пожалуйста, авторизируйтесь
Дякую ,я записалася на 23.05.2019р. на 16.30 год.
Для добавления комментария, пожалуйста, авторизируйтесь
Я сьогодні 23.05.2019р. була у Вас на прийомі.Скажіть , будь-ласка , чи можливий варіант використання при моїх міомах препарату диферелин? Дякую.
Михаил Владимирович Медведев// 23 Май 2019 Ответить
Ми обговорювали це мінімум двічі. В Вашому випадку це недоцільно
Для добавления комментария, пожалуйста, авторизируйтесь
Для добавления комментария, пожалуйста, авторизируйтесь
Вибачте за надокучливі запитання , але я намагаюся зрозуміти чому ? Чому я не можу уповілинити ріст міом іншими гормональними чи протизаплідними препаратами ніж Есмія?
Михаил Владимирович Медведев// 24 Май 2019 Ответить
1. Протизаплідні препарати не зменшують міому. Вони не є методом лікування міоми
2. Диферелін зменшує дуже швидко, але потім міома миттєво повертається до попередніх розмірів.

Подумайте про реальність і свої завищені очікування від лікуванні міоми. Повертайтеся.
Для добавления комментария, пожалуйста, авторизируйтесь
Для добавления комментария, пожалуйста, авторизируйтесь
Дякую за відповідь.Під словом " повертайтеся" Ви маєте на увазі для оперативного втручання?
Михаил Владимирович Медведев// 24 Май 2019 Ответить
До реального сприяття ситуації з Вашою лейоміомою
Для добавления комментария, пожалуйста, авторизируйтесь
Для добавления комментария, пожалуйста, авторизируйтесь
Добрий вечір, Михайло Володимирович.Знову потребую Вашої консультаці. Я прекрасно жила зі своїми міомами , але у мене з"явилася кістома лівого яєчника. Потрібно оперувати. Раз мені вже все-одно операції не уникнути хочу вирішити проблему міоми.Ви ,звісно ,мене не пам"ятаєте , тому хочу нагадати мені 44 роки , міоматозних вузлів 4 , міома безсимптомна.Щоб Ви мені порекомендували : міомектомію чи видалення матки.Дякую.
Михаил Владимирович Медведев// 26 Ноябрь 2019 Ответить
Добрий ранок. У кожної операції є плюси і мінуси. Це очно потрібно обговорювати, враховуючи такі дані як УЗД, гістологічне заключення біоптату ендометрія та ін.
Для добавления комментария, пожалуйста, авторизируйтесь
Для добавления комментария, пожалуйста, авторизируйтесь
Доброго дня, Михайло Володимирович.Учора зробила МРТ органів малого тазу , написали ендометріоїдну кісту лівого яєчника 48х39х36 , є диск з записом.Скажіть , будь-ласка , прочитала на сайті клініки , що для ендометріоїдних кіст є можливість скларотерапії .Чи можливо це у моєму випадку( яєчник болить)? Готова здати всі необхідні аналізи.Чіпляюся за будь-який шанс, щоб не оперуватися.Пробачте за надоїдливість.
Михаил Владимирович Медведев// 29 Ноябрь 2019 Ответить
Доброго дня. Так, цілком можливо. Але з початку потрібен мій огляд + УЗД я повинен зробити власноруч. З собою онкомаркери Са125, НЕ4, МРТ диск, цитограмма, мікроскопія (протягом 3 місяців).
Для добавления комментария, пожалуйста, авторизируйтесь
Для добавления комментария, пожалуйста, авторизируйтесь
Доброго ранку.Запис до Вас на прийом у Вашій клініці лише з січня 2020р.Чи не має можливості попасти на прийом раніше , можливо Ви приймаєте в інших закладах?
Для добавления комментария, пожалуйста, авторизируйтесь
Доброго вечора , Михайло Володимирович.Я записалась до Вас на прийом 03.01.2020р., але у мене є запитання. Згідно даних УЗД У кісті анехогенний дрібнодисперсний вміст.В нижньому полюсі і по медіальній поверхні ехо+ включення 15 мм в діаметрі. Чи це не буде перешкодою для склеротерапії,, чи вона в такому випадку буде можливою? Дякую.
Михаил Владимирович Медведев// 05 Декабрь 2019 Ответить
Якщо це ендометріоїдна кіста, то так цілком можливо. Мені потрібно подивитися власноруч. Тільки після цього приймається остаточне рішення щодо склеротерапії.
Для добавления комментария, пожалуйста, авторизируйтесь
Для добавления комментария, пожалуйста, авторизируйтесь
Дякую за відповідь.А раніше ніяк не можна з Вами зустрітися, хоча б на консультацію , бо дуже болить яєчник ( чи кіста)?
Олена Ільяшенко// 05 Декабрь 2019 Ответить
Будь-ласка , погодьтеся , бо якщо робитимуть операцію , то видалять матку.
Для добавления комментария, пожалуйста, авторизируйтесь
Для добавления комментария, пожалуйста, авторизируйтесь

Оставить комментарий

Запомнить меня
Вход через: